elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

10 månader

Publicerad 2017-05-29 00:19:00 i Allmänt, BonnieochBianca,

I lördags blev B&B 10 månader. De är inga bebisar längre, börjar bli små barn nu. Deras personligheter är faktiskt väldigt lika. Tyckte de var mer olika som spädbarn. Båda är väldigt mammiga nu och världen går under om jag lämnar rummet. Annars är de två väldigt glada och tuffa tjejer. Bonnie är en liten retsticka som gärna klättrar över syrran eller tar hennes napp eller leksaker och när man säger till henne flinar hon bara tillbaka. Hon vägrar även äta om hon blir matad, fröken "kan själv." Dem är nästintill omöjliga att byta blöja och klä på, ålar runt hela tiden.

Vad dem kan utvecklingsmässigt:
Krypa
Ställa sig mot saker
Förflytta sig mot saker
Pincettgrep
Klappa händerna
Äta med händerna
Säga mamma och pappa
Titta efter lampan
Lyssna på sina namn
Båda har två tänder

Skriver inte det här för att jämföra med andra barn, utan för att jag tycker det är kul att gå tillbaka och titta senare.

 
Det har hänt lite på 10 månader
 
Hoppas ni alla grymma mammor har haft en fantastisk dag idag. Vilket jobb vi gör. Mina tankar finns även hos er som i hjärtat är mammor men inte fått chansen att bli det. Kämpa vidare, ge inte upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela