elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

Tid med Billy

Publicerad 2016-10-26 00:53:12 i Allmänt, Billy, BonnieochBianca, vardag,

 

Tack för alla superbra tips. Vad gulliga ni är som tar er tid att skriva. Här ska testas.
Idag var vi på Babymassage och man verkligen såg hur Bonnie och Bianca njöt. Det var en sådan mysig stund, längtar redan till nästa gång. Kommer ihåg att Billy också älskade massagen. Ikväll var jag på sista delen av HLR kursen. Vi fick lära oss att stoppa blödningar m.m.

Jag har haft lite dåligt samvete gentemot Billy sen tjejerna kom, känner att jag inte riktigt har hunnit med honom, så för några veckor sedan tog jag ett beslut. Jag vill alltid ha det städat och undanplockat i huset men kom fram till att istället för att gå och plocka och städa så tar jag den stunden med Billy istället, låt huset vara stökigt. Det är så lätt att glömma att göra saker med honom, för han är otroligt duktig på att leka själv. Han blir så lycklig när vi gör saker ihop, vi bakar, spelar spel, lägger pussel, går ut och går och bara pratar m.m. Jag försöker hitta på saker när tjejerna sover men ibland funkar inte det så då får dom vara med men jag ägnar ingen tid åt dem då.

För vad gör det att huset är lite stökigt när barnen är lyckliga.

 Tänk att han slår mig i memory varenda gång.
 
Fotograf: Billy
 
Här fick Bonnie vara med på ett hörn. Fotograf Billy 
 

Tips tack

Publicerad 2016-10-24 21:51:55 i Allmänt, Billy, BonnieochBianca, vardag,

 

God kväll.
Ännu en helg har passerat och det var första helgen sen tjejerna kom som hela familjen var samlad hela helgen. Det firade vi med att vinterstäda trädgården och middag med goda vänner, sen bokade vi nästan en resa i vinter. På söndagen var vi på familjecrossfit och alla tyckte det var jättekul. Avsluta helgen med att äta god mat hos svärföräldrarna och Billy fick leka av sig med sina kusiner lite.

 Det var ju inte länge sen vi plocka fram allt, vart tog sommaren vägen? 
 
 Billy tog hand om tjejerna medan vi tittade på resor.

Jag är så fascinerad över det här med tiden, hur den upplevs olika. I veckan nu blir tjejerna 3 månader, fattar inte det känns ju som det max gått 3 dagar sen dem kom. Det är som att tiden accelererar så fort man får barn. När jag var gravid så var dom första 3 månaderna en evighet. Varje dag kröp fram, kan nog bero på att jag mådde så fruktansvärt illa och att oron för missfall fanns där hela tiden. Nu vill jag bromsa ner tiden lite, hinner inte riktigt med.

 Var ju inte längesen jag såg ut såhär.
 
 Vad dom växt på 3 månader. 

Vet att jag skriver mycket om dåliga nätter, men det är i den verkligheten jag lever. Men dom två senaste har varit KATASTROF! Inatt sov jag EN timme. Alla tre barnen var helt galna. Tjejerna har forfarande samma rytm som i magen, vaken på nätterna sover på dagarna. Jag har försökt med allt för att hålla dem vakna på dagen, prata, leka, klä av dem m.m men likt förbannat somnar dem och går inte att väcka förrän dem är hungriga. Snälla ge mig tips hur jag ska göra, hur ska jag få dem att vända tillbaka på dygnet. Bara inte att "passa på att vila när tjejerna gör det" för det funkar inte när man har ett barn till.

 Så här glad ska man inte vara mitt i natten, då ska man faktiskt sova. 
 Idag när jag skulle ta en promenad Klädde jag på dem men ingen vakande. 
 

Hej då från en sliten men lycklig mamma

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela