elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

5 år som kunde blivit kortare

Publicerad 2017-06-30 18:30:00 i Relation,

Idag firar vi fem år som gifta. Fem år som kunde blivit kortare. Efter att jag fått mitt missfall 2014 fick jag någon slags kris. Jag var less på allt, Bobby som är lite av en arbetsnarkoman jobbade sig igenom sorgen så jag kände mig väldigt ensam och jag ville bara skita i allt jag var så nära att lämna honom. Men jag tänkte igenom allt och som tur var stannade jag, mitt livs bästa beslut. För helt plötsligt vände det och vi var kärare än någonsin. Jag tycker bara vi får det bättre och bättre och jag är så lycklig att jag har han vid min sida, min bästa vän och livskamrat. Tänk allt vi åstadkommit tillsammans.

 "Ingen förstår mig så väl som du" 

 Nu sitter vi i bilen hela familjen på väg mot Öregrund för att fira bröllopsdag hela helgen.

Sjuka familjen

Publicerad 2017-06-28 23:53:00 i Sjukdom, vardag,

Idag har vi bara umgåtts med folk som ger mig energi och jag har kunnat vara tyst, trött och tråkig. Varit så skönt och mysigt. Det har känts bättre idag men orken har varit borta och alla tre barnen har inte visat sig från sin bästa sida. Bonnie och Bianca har varit väldigt mammiga. Men det kan jag nästan tycka är mysigt för trodde verkligen inte de skulle bli det. 

 Idag fick vi en kallelse för att göra en ny njubarksscintigrafi på Bonnies njurar och jag fick en kallelse för att träffa kirurgen som opererade mitt tarmvred för att se om de kan komma fram till vad min smärta kommer ifrån. Jag och Bobby kunde  inte låta bli att skratta åt eländet, får brev från akademiska var och varannan dag. Bobby skojade och sa att han tycker tjejerna i familjen Bodin verkar ganska svaga, kan ju bara hålla med. 

 

Men jag känner mig ändå lyckligt lottad, vi är en fin och stark familj och allt som vi gått/går igenom för mig och Bobby närmare varandra istället för tvärtom som det lika gärna kunde ha gjort.  

 Bianca har bara haft ett anfall idag som inte var så farligt. Heja heja. 

 
 
Massa kärlek 
 
 
 
Sommarbarn 

Bryta Ihop och komma igen

Publicerad 2017-06-28 00:28:24 i BonnieochBianca, Sjukdom,

Idag blir Bonnie och Bianca 11 månader! Om de ska fortsätta att göra mig så här orolig som de har gjort mig när de låg i magen och de senaste 11 månaderna kommer jag vara ett nervrak innan de fyllt 2.

 Idag var det en heldag på akademiska. Fick träffa underbara överläkare Kristina. Hon är så förtjust i Bianca och Bianca i henne. 

 

Vi fick veta att MR röntgen såg bra ut. Inga förändringar på hjärnan och den har inte tagit skada av anfallen. Första proverna på ryggmärgsprovet såg också bra ut. Så skönt. Läkarna vill sätta diagnosen epiliepsi även fast dom inte vet till 100% . De tror att den sitter så långt in i hjärnan så man inte ser den med EEG. Bianca är utskriven men vi kommer ha väldigt nära kontakt och ska dit redan nästa vecka. Om anfallen blir värre kan hjärnan skaddas därför vill dom ha henne under stor uppsikt. 

Hon har svarat bra på medicinen men imorse fick hon ett stort läskigt anfall och igår hade hon inte något. Läkaren säger att det kan vara så nu när vi ställer in medicinen men målet är att hon ska bli anfalls fri av den. Om ett år ska hon sövas igen och göra en ny MR och då ska jag inte försöka vara stark, då ska jag ha någon med mig. I höst ska jag och Bobby gå på en epilepsiskola för anhöriga  

 Ikväll är det blandade känslor. Är så skönt att ha fåt en diagnos att arbeta med och att det inte något livshotande. Men känner mig ledsen iallafall. Att inse att man har ett allvarligt sjukt barn, att inte veta hur framtiden ser ut för Bianca. Vi måste ha ett helt annat pass på henne. Att ha två barn i samma ålder är tufft som det är ändå. 

 Jag var också hos läkaren idag. Jag har ju väldiga problem med min mage och varit inlagd i omgångar med den. Nu har dom hittat att min högra njure är ordentligt utvidgad så nu ska den skiktröntgas och det ska startas en utredning. Men dom tror inte att smärtan kommer från den. Känner bara att jag orkar inte mera nu! 

Förlåt för ett negativt inlägg. Kände för att bryta ihop idag för att kunna komma igen imorgon. Egentligen är det ju skönt att Bianca fått en diagnos, men allt blev så påtagligt, så mycket tankar...  

 

 Tog en kvällspromenad för att rensa tankarna, det är så vackert ute nu.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela