elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

När det brister

Publicerad 2016-09-18 23:26:00 i Allmänt, BonnieochBianca, vardag,

Ibland orkar man inte,  ikväll var en sådan kväll när allt brast. När jag skulle lägga Billy så var vi alla på relativt bra humör, sen hände det nått, oklart vad men Billy fick utbrott och började skrika, sparka  och slå mig, tjejerna skrek för fullt och då brast det för mig efter 2 månader med alldeles för lite sömn. Jag tog tag i honom och skrek åt han "nu får du fy fan ge dig!" Rakt i hans ansikte. Usch vilken mamma gör så? Har aldrig någonsin känt mig som en sämre mamma än då. Så misslyckad, jag ska ju vara den mogna, den trygga, den som visar vägen. Tjejerna låg i sängen och skrek, jag satt i ett hörn och grät och Billy i ett annat hörn och grät. Jag kände att jag bara ville ta bilen och åka långt, långt bort. Tillslut satt vi oss och kramades och bad varandra om förlåtelse.
 
Jag känner ofta att jag inte har rätt att klaga eller vara irriterad på mina barn eftersom jag längtat och kämpat så.
 
Aja imorgon är ny vecka med nya möjligheter och då ska den här otränade mamman börja på mamma crossfit. Önska mig lycka till och ursäkta för deppinlägg.  
 

Shopping i huvudstaden

Publicerad 2016-09-15 23:25:00 i Allmänt, BonnieochBianca, Shopping, vardag,

 
 God kväll.
Idag har shopping i vår fina huvudstad stått på menyn. En helt underbar kaosdag med underbara människor. Kan nog säga att vi fungerarde som preventivmedel för vissa människor när alla tre barnen satt igång och skrek samtidigt. 
 
En supergodlunch på Strandvägen 1
 
Söta Lily
 
 
Bianca var inte nöjd, så jag fick lov att köpa en bärsele. 
 
 
Bonnie ligger där under någonstans. 
 
Tur jag köpte bärsele så jag fick med allt. Förstår inte varför folk skrattade åt oss. 
 
Sneak Peak på lite av det jag shoppat idag. 
 
God natt på er! 

Spyor i håret, akuten och affärsmiddag

Publicerad 2016-09-14 15:49:00 i Allmänt, Billy, BonnieochBianca, vardag,

Hej på er. 
Igår hade jag ett smått stressigt dygn. Började redan på natten. Bianca hade magknip så det hade inte blivit många minuters sömn. Runt fyra fick jag henne äntligen att sova på min mage. Jag hann precis somna till när hon började kräkas sjukt mycket, jag kände hur det rann längst med nacken och ner till håret på mig. Två alternativ fanns,  antingen att gå upp och duscha och bädda rent i sängen eller torka av spyorna med en kräkduk, vända på kudden och somna om. Ni kan ju gissa vad jag gjorde. Kunde ju inte gå upp och duscha när ungen äntligen sov.
Denna stämmer ju bara så bra. Håller ni inte med? 
 
 Bädda rent på morgonen iallafall
 
Dagen löpte på smärtfritt, vi skulle ha en liten affärsmiddag här hemma på kvällen, så jag höll på att fixa lite smått till det. 45 min innan gästerna skulle komma så gick jag upp på övervåningen för att hänga tvätt när jag hörde Billy börja gallskrika, jag sprang ner och såg att han blödde väldigt mycket från ansiktet. Jag fick lite smått panik eftersom jag inte såg vad som hade hänt och bara massa blod. Jag försökte hålla mig lugn så inte han skulle bli rädd. När jag kom fram såg jag att han "bara" hade spräckt ögonbrynet. Han hade sprungit in i diskbänken. Tjejerna skrek, Billy skrek och jag fick inte tag på Bobby. Så jag tog barnen och åkte till akuten där en kompis mötte mig och tog tjejerna så jag bara kunde få ta hand om Billy.
När det hade slutat blöda så såg man att det inte var så djupt. Fick tag i Bobby så han fick ta hand om sina gäster. Blir inte alltid som man planerat.  På akuten gick det fort var där max en timme. Dem tejpa ihop honom sen fick vi åka hem med en glad och nöjd Billy. Vi hann till och med att äta lite med gästerna.    
Inte så stort, men oj vad det blödde
 
 En stolt Billy
 
Tur vi hann hem till detta.
 
Idag har varit en toppen dag. Min syster och några kompisar har varit här, så vi åt gott och tog en härlig promenad. Nu ska jag baka chokladbollar med Billy sen kommer min farmor hit med mat, lyxigt va?
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela