elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

Midsommarhelg

Publicerad 2017-06-25 20:44:00 i Allmänt,

En helg som nästan känts som vanligt, vi har nästan kunnat tänkt bort dem senaste veckorna. Bianca har bara haft några kramper, Får se vad de säger på tisdag när vi ska tillbaka till sjukhuset och lägga upp en plan, hoppas vi blir utskrivna då. 

 Midsommarhelgen har varit härlig men regnig. Vi har köpt husvagn så vi invigde den i helgen i Leksand med några vänner som hyrt stuga. Det har varit så roligt. Vi har spelar minigolf och gått på Leksand sommarland två dagar och bara haft det bra. Så mycket skratt precis vad jag behövde. Skulle bara varit lite bättre väder. Visar helgen i bilder. 

 Första natten i husvagnen, mycket att titta på. Trodde aldrig att det skulle funka att ha dem i samma säng, men det gick hur bra som helst.
 
 
 
Alltid nära varandra. 
 
Billy var så duktig på mingolf, han höll nästan på att slå mig.
 
Jenny tog golfen på största allvar. 
 
 
B&B sov sig igenom golfen.
 
 
 På Leksand sommarland finns en höghöjdsbana för barn som Billy klara galant. 
 
 
Fanns även en bana så papporna kunde leka av sig.
 
 
Billy, Olivia, Bonnie och jag älskade Parisehjulet. Jenny blundade sig igenom det.
 
Bonnie
 
 
 
 
 
Dagens skratt bjöd Bobby på.
 
Jag måste forfarande nypa mig i armen att jag har en så fin familj. Såg mörkt ut att vi skulle få fira midsommar tillsammans, men tänk vilken lycka att vi fick det. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: underbart att ni fick åka hem och att läget börjar vara under kontroll det glädjer mig . F7nns inget värre än när ens barn blir så sjuka. Man går sönder inuti ! Tänker på er och skickar styrkekramar flera gånger om dagen. Håller tummarna att ni blir utskrnnelie

Publicerad 2017-06-27 02:00:04

💞💕💖❣💔💕💖💝

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela