elenorsliv.blogg.se

Livet som trebarnsmamma till Billy samt enäggstvillingarna Bonnie och Bianca, som alla blev till genom IVF. Välkomna till oss!

Kaos när man ska iväg

Publicerad 2017-05-13 22:09:00 i Allmänt, vardag,

Hej snyggingar. 

Alltid när man ska iväg någonstans med hela familjen är det smått kaos, alla springer runt och letar efter något, barnen skriker, Billy vägra helt plötsligt att klä på sig själv, man fräser åt varandra m.m.  Idag skulle vi på dop så jag ville passa på att ta ett kort på hela familjen när vi var fina men det fanns ju inte på kartan att vi hann det. Är så imponerad av er som hinner ta foton innan man ska någonstans. 

 

Idag var vi som sagt på dop i Heby för lilla Oliwer.  Så härligt dop, han föddes väldigt mycket för tidigt så man blev så rörd och glad att allt gått så bra. Efteråt bjöd dom på supergod mat och fika. Så bra ordnat. 

 

 Oliwer Martin Henriksson
 
 
 
Dom hade hårband på sig från början, men nu sitter det inte kvar många minuter.

På kvällen gick vi en promenad och Billy fick köra cross. Han har blivit så duktig och totalt orädd. Jag stod med hjärtat i halskroppen några gånger. 

 

 

Tjejerna har helt plötsligt blivit jätte svåra att lägga på kvällarna, ingen aning varför, men ikväll så orkade jag inte ta striden så dom springer runt här i sina gåstolar medan resten av familjen myser i soffan och försöker se Talang.

 

 

Trots en liten stressig morgon så blev dagen jättebra. 

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-05-13 22:19:01

Oj vad jag känner igen mej i kaoset 🙈😝 haha vi sätter oss alltid osams i bilen typ hela familjen när vi ska bort 🙈😏 kram Camilla

Svar: Haha ja stämningen var inte den bästa i bilen, men det går snabbt över.
Elenor Bodin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela